Rollatorer

En rollator har blivit en frihetssymbol

Frihet att kunna ta promenader, gå och handla, hälsa på vänner. Den ökade rörelsefriheten en rollator ger medför även bättre kondition, starkare skelett och förbättrad blodcirkulation. Självklart minskar rollatorn också risken för fallolyckor. Här hittar du inomhusrollatorer, utomhusrollatorer och olika tillbehör till rollatorer.

Rollator Let’s Go för inomhusbruk

Let’s Go, världssuccén från Trustcare, är ett mycket praktiskt gånghjälpmedel för personer som behöver lite extra stöd och säkerhet i livet. Ett lätt och flexibelt rullande hjälpmedel för användning inomhus. Dessutom är den i vacker och elegant design.

Rollator LET’S GO är lätt och bekväm, lätt att manövrera och lätt att använda i trånga utrymmen som badrum. Den har en avtagbar bricka för att transportera t. ex. en tallrik eller en kaffekopp. Ha den som serveringsvagn och som bord att äta från och som stöd om du behöver stiga upp ur sängen på natten.

Utomhusrollatorn Let’s Go Out

Utomhusrollatorn Let’s Go Out, uppfyller alla de krav vi och världen i övrigt har vad det gäller funktion, kvalitet och miljö.

6 artiklar

Rutnät
Fallande ordning
per sida

6 artiklar

Rutnät
Fallande ordning
per sida