Elskoter

En Eloped elskoter är lätt att handha och enkel att använda.

Att kunna ”rå om sig själv” och själv kunna uträtta ärenden är värdefullt för de flesta. En eloped elskoter är lätt att handha och enkel att använda. Elopederna går som namnet anger på elektricitet. Laddning sker i ett vanligt vägguttag, enkelt, billigt och miljövänligt. Dom är klassade som eldrivna rullstolar och går därför att försäkra till en låg kostnad.

Elopederna har enkel och driftsäker konstruktion och uppfyller alla krav man kan ställa på en elskoter. Alla elskoter modeller är utrustade med magnet­broms, vilket innebär att de stannar så snart man släpper gasreglaget. De får framföras av vem som helst och utan krav på förarbevis på gång-, cykel- och vägbanor. Skulle elopeden vara i behov av service så kan en normalt händig person utföra det mesta själv. Cykel & mopedverkstäder brukar också kunna hjälpa till. Ett års garanti lämnas på samtliga elopeder.

En elskoter med tre hjul

En elskoter med tre hjul ger ett sportigare intryck!  Elskoter Eloped Nordic, en stabil elskoter speciellt framtagen för att passa vårt tuffa nordiska klimat.

En elskoter med fyra hjul

En elskoter med fyra hjul är rejält stadig på vägen. Eloped Arctic är mycket kraftig och stabil speciellt framtagen för vårt tuffa nordiska klimat. Eloped Travel XL fälls lätt ihop och kan lyftas in i en normalstor bagagelucka.

Levereras direkt hem till ­dörren färdigmonterad och klar! Gäller samtliga elskotrar.

 

3 artiklar

Rutnät
Fallande ordning
per sida

3 artiklar

Rutnät
Fallande ordning
per sida